Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑ.ΚΙ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα εκμάθησης σκακιού για τη νέα χρονιά 2017-2018 και "ανοίγει την πόρτα" του συλλόγου την Κυριακή 1/10 από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 1.00 μ.μ.

Καλούμε όσα παιδιά παρακολούθησαν τα προηγούμενα χρόνια μαθήματα και όσα θέλουν να ξεκινήσουν φέτος την γνωριμία τους με το σκάκι , να έλθουν στη σκακιστική μας στέγη,όπισθεν του Καστρακίδειου Αθλητικού Μουσείου, απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων

Οι άνθρωποι του συλλόγου θα κάνουν τις εγγραφές και θα ενημερώνουν για τις μέρες και ώρες λειτουργίας των τμημάτων καθώς και για τον τρόπο και τον σκοπό λειτουργίας των ακαδημιών.

Φέτος φιλοδοξούμε να έχουμε ανοιχτό το σύλλογο μας και καθημερινές , εκτός από τα Σαββατοκύριακα, ώστε τα παιδιά που έχουν κάποιο ελεύθερο χρόνο να μπορούν να ασχολούνται περισσότερο , να παίζουν παρτίδες και να ενημερώνονται από τη βιβλιοθήκη του σκακιού που θα δημιουργήσουμε.

Καλούμε όλους τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους σε επαφή με τον όμορφο κόσμο των 64 τετραγώνων και να αποκομίσουν τα οφέλη που το σκάκι μπορεί να προσφέρει στο κάθε παιδί.

Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας!

Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας! Στους αγώνες του Σαββατ...