Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Στο Ατομικό πρωτάθλημα Θεσσαλίας που διεξήχθη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 22-23 Απριλίου στα Φάρσαλα οι αθλητές της  Σκακιστικής Κίνησης Τρικάλων πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις .

Στους άνδρες Πρωταθλητής Θεσσαλίας αναδείχθηκε για 2η συνεχή χρονιά ο Βασίλειος Κρομμύδας με 5,5/6 πόντους. 

Ο αθλητής της ΣΚΑ.ΚΙ. επέδειξε αξιοθαύμαστη σταθερότητα σε όλες τις παρτίδες του και κέρδισε πανάξια το τουρνουά , έναντι ισχυρών αντιπάλων εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο το σύλλογο μας σε Πανθεσσαλικό επίπεδο.

Στις κορασίδες Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε επίσης για 2η συνεχή χρονιά η Σωτηρία Θεοδοσίου με 4/5 ,ενώ στη 2η θεση κατετάγη η Ιφιγένεια Τοζάρου με 3,5/5 και πολύ καλές εμφανίσεις, δείχνοντας ότι ο σύλλογός μας έχει αξιόλογα ταλέντα στις μικρές ηλικίες. 


Τέλος οι Τσιάρας Φώτης και οι μικροί Γκιόκας Χαρίσης και Γέρμανος Παναγιώτης συμμετείχαν στο γκρουπ των ανδρών με ικανοποιητικό απολογισμό.


Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων συγχαίρει τους Πρωταθλητές της και όλους τους συμμετέχοντες και θα συνεχίσει τη προσπάθεια της για ενασχόληση όσο γίνεται περισσότερων παιδιών με το σκάκι και την ανάδειξη νέων ταλαντούχων αθλητών  στο μέλλον.

Στα νεανικά πρωταθλήματα, τα οποία ήταν παράλληλα και προκριματικά για τα πανελλήνια νεανικά πρωταθλήματα, είχαμε σύμπτυξη των δέκα κατηγοριών σε τρεις, όσες είναι και οι προκρίσεις (με τα έξοδα πληρωμένα από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία) που δικαιούται η ΤΕΣΣΘ για την τελική φάση. Νικητές αναδείχτηκαν οι παρακάτω:
Παίδες (Α12-Α16):
1ος Τριμίτζιος Πέτρος (4β) και δωρεάν πρόκριση
2ος Ζγουλέτας Ιωάννης (3β)
3ος Φωτιάδης Λάζαρος (2β)
Παμπαίδες (Α08-Α10):
1ος Δριστέλλας Νεοκλής (5β) και δωρεάν πρόκριση
2ος Μιχάλης Χρήστος (4β)
3ος Μιχάλης Νικόλαος(3β)
Κορασίδες – Παγκορασίδες (Κ08-Κ16):
1η Θεοδοσίου Σωτηρία (4β) και δωρεάν πρόκριση
2η Βαγγέλα Βασιλική (3,5β)
3η Τοζάρου Ιφιγένεια (3,5β).
Επίσης, 1οι νικητές στις επιμέρους κατηγορίες αναδείχτηκαν οι Ζγουλέτας Ιωάννης (Α14), Φωτιάδης Νικόλαος (Α12), Μιχάλης Νικόλαος (Α08), Τοζάρου Ιφιγένεια (Κ14), Βαγγέλα Βασιλική (Κ12), Αποστολοπούλου Αμαλία (Κ10) και Πλακιά Ναταλία (Κ08). Στους ανωτέρω η ΤΕΣΣΘ θα επιδοτήσει ένα μέρος των εξόδων από τη συμμετοχή τους στην τελική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων
Το ΔΣ της Τ.Ε.Σ.Σ. Θεσσαλίας ευχαριστεί θερμά τον ΓΣ Φαρσάλων και τον ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων για την άριστη διοργάνωση, την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υποστήριξη που παρείχε, τους εθελοντές διαιτητές, τον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημ. Παπαδημόπουλο και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων. Δερλό, οι οποίοι παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές.




Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας!

Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας! Στους αγώνες του Σαββατ...