Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Την περασμένη Κυριακή στις 5/2/2017 ο σύλλογός μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στον φιλόξενο και οικείο χώρο του ξενοδοχείου "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ"( αναφέρουμε απλά για όσους δεν το γνωρίζουν ότι στο χώρο αυτό γινόντουσαν  τα μαθήματα σκακιού της Σκα.Κι. τα πρώτα 2 χρόνια με τους ιδιοκτήτες να μας παραχωρούν αφιλοκερδώς το χώρο , παρέχοντάς μας ότι χρειαζόμασταν. Βαγγέλη σ ευχαριστούμε για όλα..)

Στην εκδήλωση βρέθηκαν γονείς , μικροί σκακιστές, μέλη της διοίκησης, αθλητές του συλλόγου και φίλοι του σκακιού , σε μία όμορφη ατμόσφαιρα και απολαύσαμε χαλαρές στιγμές ,πίνοντας τον καφέ μας και συζητώντας τα σκακιστικά και όχι μόνο δρώμενα.

Φυσικά δε μπορέσαμε να αντισταθούμε το " στρώσιμο" σκακιέρων στο πάνω τμήμα του εστιατορίου,  ύστερα από επίμονη παράκληση των παιδιών των ακαδημιών, αφού οι επίδοξοι Kasparov ήθελαν να παίξουν τις Κυριακάτικες παρτίδες τους.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τα έπαθλα των τριών πρώτων νικητών του 2ου εσωτερικού τουρνουά POOL Τρίκαλα 2016 , για τους αξιολογημένους αθλητές του συλλόγου με τα βραβεία να παίρνουν οι :
1η θέση Χασιώτης Πολυχ.
2η θέση Μπομπότης Μιχ.
3η θέση Κρομμύδας Βασ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και φέτος ο Δήμαρχος Τρικάλων κ.κ. Δημήτρης Παπαστέργιος ο οποίος στον χαιρετισμό του αναγνώρισε τα πολύπλευρα οφέλη της ενασχόλησης των παιδιών με το σκάκι, χαιρέτησε την προσφορά του συλλόγου μας στη διάδοσή του και υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά μας σε ότι χρειαστεί στο μέλλον, κάτι που έχει δείξει εμπράκτως ως τώρα. Παρευρέθη επίσης η αντιδήμαρχος παιδείας και πολιτισμού κ. Έφη Λεβέντη.

Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα σετ ξύλινης σκακιέρας με αντίστοιχα κομμάτια ,όμοιας με αυτή που παίζεται σε επίσημα πρωταθλήματα της FIDE κέρδισε ο μικρός Μιχαήλ  Παπαγεωργίου.



Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας!

Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας! Στους αγώνες του Σαββατ...