Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΑ.ΚΙ. ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ,ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ.
ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1-ΦΕΒ ΣΤΙΣ 11.30 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΤ ΓΚΑΛΕΡΙ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ .
ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 πμ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Οι προπονησεις του Σαββατοκύριακου 24-25 Ιανουαρίου,δε θα διεξαχθούν,αφού λόγω εκλογών στο χωρο του ΚΑΠΗ λειτουργει αποθηκη εκλογικου υλικου.
Ζητουμε κατανοηση απο τους γονεις,αλλα δεν οφειλεται σε δικη μας ευθυνη.Και επειδη εχει συμβει κι αλλες φορες στο παρελθον,μας κανει να αναζητουμε εναν εναλλακτικο,αυτονομο χωρο για την ΣΚΑ.ΚΙ ωστε οι προπονησεις να διεξαγονται απροσκοπτα.
Υπενθυμιζουμε την κοπη πιτας ,που θα διεξαχθει παραλληλα με τουρνουα ραπιντ την Κυριακη 1 Φεβρουαριου στο ξενοδοχειο ΑΡΤ ΓΚΑΛΕΡΙ στις 11.30 το πρωι

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΌΣΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΗ –ΣΚΑΚΙΣΤΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:


Α. Πιστοποιητικό Γέννησης

Β. 2 φωτογραφίες τύπου ταυτότητας

Γ.  Συμπληρωμένη αίτηση που θα πάρετε από τους ανθρώπους της ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων ,στο πίσω μέρος της οποίας θα έχει υπογραφή ιατρού, για την υγεία του παιδιού.


Το δελτίο αθλητή είναι απαραίτητο για την συμμετοχή σε αγώνες που διοργανώνει κάθε σύλλογος ή η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία(Ε.Σ.Ο.

Η έκδοση δελτίου δεν ενέχει κάποια οικονομική επιβάρυνση. 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 1ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID 2015 –ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΣΚΑ.ΚΙ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Παρακαλούνται όσα παιδιά θέλουν να συμμετέχουν στο 1ο εσωτερικό τουρνουά RAPID (γρήγορου σκακιού) 2015  που θα διεξαχθεί παράλληλα με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας ,να δηλώσουν συμμετοχή στους δασκάλους τους μέχρι και το Σάββατο 31/1/2015.
Οι αγώνες θα είναι 5 γύροι για κάθε παιδί ,ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και θα έχουν χρόνο σκέψης 10 λεπτά +5 δευτερόλεπτα προσαύξηση ,για κάθε κίνηση, για τον κάθε αγωνιζόμενο.
Είναι μία ευκαιρία για τους μικρούς σκακιστές της Σκακιστικής Κίνησης Τρικάλων (ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων) ,να αποκτήσουν επαφή με το αγωνιστικό σκάκι, χωρίς να ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα αλλά για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων και τη χαρά του παιχνιδιού.
Θα απονεμηθούν μετάλλια στους τρείς πρώτους των εξής κατηγοριών: K15-K13-K11-K09-K07, ( πχ. κάτω των 15,…)

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο ART GALLERY στο ΚΤΕΛ Τρικάλων στις 1/2/2015 και ώρα έναρξης 11.30 π.μ.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2024

  Το διήμερο 6-7 Απριλίου διεξήχθησαν στα Φάρσαλα τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Θεσσαλίας για το 2024.  Πρόκειται για μια σημαντική διοργά...